Potrebujeme:
- Eggcheese (podľa toho, či máte chuť na údený, alebo nie)
- Baklažán
- Bambus
- cherry paradajky
- uhorku
- semiačka (ja som použila slnečnicu
- bylinky (pažitka)
- chilli
Najprv som si nakrajala baklažán, na tenké plátky, osolila som ho a dala na papierovú utierku, nech sa "spotí". Potom som ho dala spolu s eggcheesom na panvicu na grilovanie a z každej strany ho opiekla, nech je chrumkavý. Nakrájala som si cherry paradajky a hodila na chvíľku na panvicu s olivovým olejom, nech pustia šťavu. Pridala som bambusové výhonky a dochutila korením, soľou a chilli papričkou. Opražila som si semienka a spolu s pažítkou pridala ako ozdobu na vrch. Naozaj veľmi jednoduchý, ale efektný a chutný recept. Samozrejme zdravý, no aby ste si nemysleli, že som len na takéto rýchlo kvasky, ďalší recept, ktorý postnem bude na ZDRAVÚ TORTU :P. . . a aby som vás trošku navnadila tak :
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára